Най-добрите марки газови и метанови уредби,
както и стандартни уредби на топ цени и качество

0877 087164; 0877 987387

 ул. “Никола Крушкин-Чолака” 2, София

 info@powergas.bg

Добавки за почистване на горивната система – съвети, които ще ви спестят пари

Добавки за почистване на горивната система – съвети, които ще ви спестят пари

 

Автомобилите и камионите, които се произвеждат в момента имат нужда от по-малка рутинна поддръжка, ако се използват добавки за почистване на горивните системи. Моторното масло е изключително важно за автомобила, затова трябва да спазвате препоръките, когато сменяте филтъра и маслото. Това ще ви помогне да премахнете замърсяванията, а вашият автомобил ще работи много по-добре.

Свещите трябва да се проверяват редовно, за да сте сигурни, че са почистени и работят нормално. Почистването на газовия инжекцион ще позволи на горивото да достигне до цилиндрите на двигателя без проблеми. Освен това, трябва да използвате акумулатора си дори през зимата, за да може да поддържате добрата му работа и да избегнете проблемите в летния сезон.

 

Ако се грижите за автомобила си правилно, ще увеличите живота му и ще ограничите скъпите ремонти. Вероятно поддръжката ще ви струва определена сума, но тези пари със сигурност ще ви спестят много други непредвидени разходи за спешни ремонти.

 

Ако пък имате мотор, след края на зимата идва новия топъл сезон и е време да се погрижите за мотора, преди отново да го използвате. Има няколко основни неща, които трябва да направите, за да подготвите мотора за използване.

 

На първо място, трябва да се погрижите за останалите в мотора течности. Една от течностите, които се повлиява най-силно от неизползването на мотора е останалия в резервоара бензин. Горивото започва да се разпада след около 60 дни, ако не се използва. Това означава, че след като вашият мотор не е бил използван около 2-3 месеца, е възможно в резервоара и в горивната система да са се натрупали утайки.

 

Има няколко начина да се справите с останалото в резервоара гориво. Един от тях е да използвате специални защитни продукти, които се прилагат веднага след като спрете да карате мотора. Другият вариант е да използвате добавка за почистване на горивната система. Този вид добавки се поставят в горивото в началото на новия сезон. Можете да добавите от продукта при първите няколко зареждания на резервоара.

 

Добавките почистват почистват ефективно резервоара и горивната система от натрупаните утайки и други замърсявания. Добавките за почистване на горивната система са много добър начин за поддръжка на автомобила или мотора. Използването им ще ви спести доста средства, защото може да предпази автомобила или мотора ви от сериозни проблеми, чието отстраняване е доста скъпо.

 

<- Предишна                                           Следваща ->

Коментарите са приключени.