landi renzo logo

 

Газови инжекциони LANDIRENZO – висок клас 

Най-новата газова система в семейството на LANDIRENZO. Технологията, използвана в инжекторната рейка на газовата система Omegas EVO се справя със замърсяващите частици в некачествените горива, което я прави изключително подходяща за българския пазар, като в същото време осигурява икономична и безпроблемна работа на Вашият автомобил. Контролът и управлението на системата се осъществява от компютър OMEGAS EVO. Корпусът му се състои от високо технологична пластмаса и алуминий, с цел достатъчно голяма здравина и сигурност, но и компактност.  Работната му температура е -40 до 110°C, скоростта на процесора е 50 mhz.  Компютъра е способен да извърши електронна и функционална диагностика. Подходящ е за всички 3 и 4-цилиндрови автомобили с многоточково впръскване,  с турбина или без. Инжекторната рейка е подходяща за двигатели, с различни размери на инжекторите, в зависимост от кубатурата на съответния автомобил. Създадени са чрез нова технология, която максимално ги защитава от натрупвания на замърсяващи частици от пропан-бутана. Това е предпоставка за тяхната устойчивост и дълга експлоатация. Инжекторното време за впръскване на газта се адаптира към газовия инжектор с максимална бързина и дава възможност за работа с мощни и турбо двигатели. Изпарителя LI 02 е балансиран, едностепенен редуктор – изпарител с охладителна камера и вътрешен клапан за безопасност. Включен италиански евронивомер R 67/01 със сензор и нивопоказател.

Landirenzo Omegas Evo 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1350 лв. ПРОМО ЦЕНА 1250 лв.

Landirenzo Omegas Evo Turbo 4 цилиндъра – за турбо автомобили (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – стандартна цена 1450 лв. ПРОМО ЦЕНА 1350 лв.

Landirenzo Omegas 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1450 лв.

Landirenzo Omegas 5 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1550 лв.

Landirenzo Omegas 6 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 1650 лв.

Landirenzo Omegas 8 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – цена от 2350 лв.

Landi Renzo Omegas Direct – система за автомобили с директно впръскване – индивидуални оферти може да получите по телефона или на място в сервиза, след представяне на подробна информация за конкретният двигател.

Всички уредби са с включена бутилка до 50 литра, евросонда (нивомер) с 5 степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с вкл. ДДС, монтаж и 2 години / 50 000 – 100 000 км. гаранция.

• Допълнителни опции:

 • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 60 лв.
 • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.
 • Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 40 лв.
 • Бърза рейка Rail Horizon – 100 лв. – 4 цил. / 140 лв. – 6 цил.
 • Рейки за боксер двигатели 2х2 – 30 лв.
 • Бутилки над 50 литра – цената е в зависимост от обема
 • Кит за омасляване на клапани Flashlube – 140 лв.

За по-специфични и трудоемки модели автомобили, цените могат да търпят корекция.

Бонуси към монтажа:

Безплатна първа смяна на филтрите на монтирана при нас газова уредба (спестявате 20 лева за труд)

 

Конвенционални газови уредби LANDIRENZO

Включва оригинален изпарител LANDIRENZO RENZOMATIC, магистрален клапан LANDIRENZO, автоматичен превключвател газ-бензин LANDIRENZO със светодйодно показание за нивото на газ в бутилката, смесител (плочка) за определения модел автомобил. В случаи на автомобили с карбуратор допълнително в комплекта влиза и бензинов клапан. Включен италиански евронивомер R 67/01 със сензор и нивопоказател.

LANDIRENZO RENZOMATIC моно инжекцион / карбуратор (оригинален италиански изпарител RENZOMATIC, клапан) – цена 620лв.

Всички уредби са с включена бутилка до 50 литра, евросонда (нивомер) с 5 степенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с вкл. ДДС, монтаж и 2 години / 50 000 км. гаранция.

Бонуси към монтажа:

Превключвател газ/бензин, отчитащ актуалното ниво на газта в бутилката (спестявате 20 лева за допълнителна инсталация на конкретната функция)

Безплатна първа смяна на филтрите на монтирана при нас газова уредба (спестявате 20 лева за труд)

• Допълнителни опции:

 • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 60 лв.
 • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – след оглед
 • Монтаж зарядно устройство при капачката за бензин – 40 лв.
 • Бутилки над 50 литра – цената е в зависимост от обема 

 

landi renzo