Газов инжекцион LOVATO

Газов инжекцион LOVATO

 

Ако имате инжекционен автомобил и искате да му сложите газова уредба, то вероятно сте наясно, че трябва да потърсите инжекционна газова уредба, или както повечето хора я наричат за по-кратко – газов инжекцион. На пазара има огромен избор от различни марки и модели газови инжекциони, и коя точно ще предпочетете Вие, е въпрос на личен избор. В тази тема обаче, искам да обърна по-специално внимание на една италианска марка инжекционни газови уредби. Става дума за световноизвестната марка Lovato.

 

Както казах, Lovato е марка с италиански произход, а девизът на фирмата е „Всичко на газ – напълно безопасно!”. С годините, фирмата потвърждава и защитава своя девиз. Вече 15 години, Lovato е фаворит не само сред инжекционните, но и сред конвенционалните газови уредби. Газовите уредби с марка Lovato държат 60 % от пазарния дял на продажбите в България. Това са едни от най-безопасните газови системи не само в България, но и в цяла Европа. Благодарение на високото качество на продуктите, комбинирано с ниските им цени, марката Lovato е на върха с най-много реализирани продажби в своята сфера. Фирмата има сервизи в цялата страна, а гаранционният период на продуктите с тази марка е 24 месеца.

 

Газовите уредби с марка Lovato разполагат с най-малкия редуктор на налягане, чиито реален пробег обаче, е най-голям – около 350 000 километра.

 

Милиони хора, не само в България, но и по света, са избрали качествените газови уредби с марка Lovato. Ако и на Вас Ви предстои монтаж на инжекционна или конвенционална газова уредба, то нека тя бъде Lovato. Така, вие ще удължите живота на Вашия автомобил, ще получите компетентно и качествено обслужване, и винаги може да разчитате на сервизите на фирмата, които както вече казах, са в цялата страна.

 

Газовият инжекцион Lovato е един добър избор за Вашия автомобил, дори най-добрия. Избирайки тази марка, Вие избирате качествена и не прекалено скъпа инжекционна газова уредба, чиято гаранция е за период от 2 години. По този начин Вие ще удължите живота на Вашия автомобил, ще карате автомобила си на газ, без да се притеснявате, че това може да навреди на бензиновия двигател.

 

Знаете, че периодично газовите уредби, били те конвенционални или инжекционни, трябва да минават през технически преглед за изправност. Дори и след като е изтекъл гаранционния период на газовия инжекцион, Вие винаги може да посещавате сервизите на Lovato в цялата страна, за да извършите специализиран преглед на газовата Ви уредба. Това ще Ви гарантира дълго и безаварийно шофиране на автомобила Ви.

 

За да получите по-подробна информация относно газов инжекцион Lovato, може да се обърнете към някои от оторизираните сервизи на фирмата. Служителите там ще Ви обяснят всичко което Ви интересува и ще Ви насочат към най-подходящия модел инжекционна газова уредба за Вашия автомобил.

 

Ако все още не вярвате на всичко написано до тук, може да потърсите информация за газов инжекцион Lovato в някой форум. Там ще намерите мнения на потребители, които вече са се доверили на марката и споделят мнението си за нея. Ще видите, че недоволни от газов инжекцион Lovato, няма.

 

Високо качество, ниски цени, абсолютна безопасност, специализирано сервизно обслужване – това Ви гарантира марката Lovato.

 

<- Предишна

Коментарите са приключени.