Автомобилни газови уредби втора ръка

Автомобилни газови уредби втора ръка

 

Всички сте наясно, че цените на бензина вървят стремглаво нагоре, и това не е нещо необичайно за нас. Поради тази причина, по-голямата част от хората, които притежават бензинови автомобили, особено тези, които ги карат постоянно и изминават стотици километри ежедневно, търсят по-евтина алтернатива за пътуване с автомобил.Тази алтернатива е монтирането на газова уредба и шофирането на автомобила на газ.

 

Газта е почти на половин по-евтина от бензина, и въпреки че, ако автомобилът Ви харчи 7 литра бензин за 100 км пробег, то на газ ще харчи 10 литра за 100 км, то пак шофирането на газ излиза по-изгоден вариант. За да може да управлявате автомобила си в газов режим, Вие трябва да му монтирате автомобилна газова уредба (АГУ). За целта е нужно да потърсите фирма, която предлага продажба и монтаж на АГУ. Ще видите, че комплексната цената (покупка + монтаж) не е никак ниска. И ако не може да си позволите една такава инвестиция, вероятно ще се откажете и ще продължите да карате на бензин.

 

Трябва да знаете обаче, че първоначалната инвестиция за покупка и монтаж на автомобилна газова уредба, не след дълго се възстановява, тъй като Вие ще давате значително по-малко средства за зареждане с гориво. И ако все пак цените на газовите уредби Ви идват високи, и не може да отделите средства, за да си купите и монтирате газова уредба, не се притеснявайте – винаги има изход.

 

Във времена на икономическа криза, хората масово търсят АГУ втора ръка. По този начин, първоначалната инвестиция е почти на половина по-ниска, а ефектът си остава същият – спестени средства от гориво.

 

Не бива да мислите обаче, че ако купите газова уредба втора ръка тя ще е некачествена и няма да Ви върши работа. Нищо подобно – фирмите които предлагат втора употреба газови уредби, преди да ги пуснат една такава уредба за продажба, я проверяват, изпитват, тестват и т.н. По този начин, те констатират евентуални проблеми и повреди, отстраняват ги, след което уредбата отново преминава през тестове и изпитания. И едва когато тя вече работи безпроблемно, тогава бива пускана на пазара за продажба. Също така, коректните фирми предлагащи АГУ втора ръка, дават гаранция за продуктите, които предлагат, така че не бива да се притеснявате, че ако вземете втора употреба уредба, и тя се повреди, ще се наложи да купувате нова. А и освен това, голяма част от фирмите предлагат и след гаранционен сервиз, което означава, че дори гаранцията да е изтекла, при евентуален проблем с уредбата, Вие може да се обърнете към сервиза на фирмата, от която сте я закупили.

 

Газовите уредби втора ръка са една добра алтернатива за хората, които не разполагат с много средства, и въпреки това искат да имат автомобилна газова уредба на своя автомобил. Този вариант е доста изгоден, а при намирането на коректен търговец, уредбата ще Ви служи дълго и безпроблемно, и няма да има негативни последствия върху бензиновия двигател на автомобила Ви. За да намерите АГУ втора ръка, е достатъчно само да потърсите в интернет, като отворите някоя търсачка и изпишете словосъчетанието „АГУ втора ръка”. Ще имате възможност да разгледате и сравните офертите на различни фирми, и когато откриете най-изгодната за Вас, да осъществите контакт с търговеца.

Коментарите са приключени.